Pentru orice intrebari suna la 0746 331 722
Loading...
Despre noi 2020-01-23T15:08:00+00:00

De ce noi?

Ne definesc echipa noastra consolidata de lingvisti profesionisti si o retea extinsa, de 3.000+ traducatori autorizati. Gama serviciilor noastre a evoluat de la inceputurile unui birou de traduceri cu doua perechi lingvistice, la acoperirea oricaror cerinte ale clientilor locali sau internationali, in domeniul traducerilor si interpretariatului.

Pentru orice tema sau pentru orice pereche lingvistica, putem asigura solutia potrivita, la un cost transparent si echitabil.

Quality comes first

Cuvintele sunt specialitatea noastra, asa ca le folosim cu mare grija, in orice imprejurare.

Pentru noi, calitatea in prim plan nu este doar un slogan. Fiecare din echipa Best Trad il traduce prin atentie, dedicatie, abordare inteligenta si creativa a cerintelor clientilor. Suntem o echipa sudata, iar anii de experienta si proiectele diverse au adus in jurul nostru colaboratori care gandesc ca noi si care ne completeaza specializarile.

Sa facem cunostinta!

Monica
MonicaThe boss
Este Alpha, coloana vertebrala si cheia de bolta a intregii noastre povesti. Supervizeaza toate operatiunile fiind ajutata de felul ei de a fi, unul riguros si perfectionist (ne omoara cu asta (sic!). Pretinde mult de la toti din echipa dar in primul rand de la ea. Este modelul nostru de om dedicat.
Larisa
LarisaResponsabil proiecte traducere
Profesionalism si experienta. Check. Echipa de traducatori cu motoarele pornite. Check. Documente in-sync. Check. Rapididate in scris. Check. Fiecare proiect de traducere coordonat de Diana merge ca un mecanism cu rotitele perfect sincronizate. Iar ritmul este nici prea-prea, nici foarte-foarte… ba fix la viteza promisa.
Ana
AnaResponsabil proiecte traducere
Prinsa la mijloc, intre termene limita, a preluat fara efort rolul de cap limpede. Daca ar fi sa adune cuvintele traduse in Best Trad, care au trecut prin mana ei (sau pe sub ochii ei), s-ar aduna cateva milioane… Inca nu stim exact, acestea inca se mai numara.
Cristina
CristinaAsistent clienti, Revizor
Om cu experienta in birourile si proiectele Best Trad, este unul din revizorii nostri si singura persoana din lume, se pare, care poate zari o virgulita lipsa dintr-o privire, de la doi metri.
Camelia
CameliaAsistent administrativ
Nici nu apuci sa ii ceri ceva, ca asistenta noastra, Camelia, a si rezolvat. Iar pentru asta i-am multumi in fiecare clipa. Asta daca am putea sa o facem sa stea intr-un loc destul timp cat sa ne asculte si multumirile, nu doar cerintele.
Calin
CalinManaging Partner
Aparent fara griji si mereu disponibil, Calin coordoneaza in principal activitatea de interpretariat, conferinte si evenimente. Este responsabil si cu pozitia de Jolly Joker, om bun la toate in companie, cu responsabilitati in aducerea zambetelor pe fetele colegilor.
Maria
MariaInterpret
Este unul din interpretii nostri specializati care poate sa traduca fara efort in milisecundele pe care le au la dispozitie in timpul interpretariatului simultan, expresii ca „proportional–integral–derivative controller”. Faptul ca isi imparte timpul intre universitatea tehnica la care preda si facand interpretariat pentru Best Trad nu poate fi decat benefic pentru clientii nostri
Adina
Adina Interpret
Vesela si comunicativa, lector universitar doctor, este ingredientul nostru de baza pentru un interpretariat exceptional la nivel inalt pe limbile engleza si franceza. Desi isi recunoaste fatis dragostea pentru limba iubirii, diplomatiei si a eclerelor.
Alina
AlinaAsistent clienti
Alina, este profund implicata in ceea ce face si exprima foarte bine dorinta noastra de mai bine. Prin apropierea de client ne testeaza de fiecare data limitele in ceea ce priveste calitatea si viteza de executie a proiectelor. Este una din rotitele angrenajului care face sa putem mereu mai mult, mai bine si mai repede.

Incredere

Flexibilitate

Certitudine

Conecteaza-te

Conecteaza-te cu Best Trad si trimite-ne intrebari, citeste noutatile noastre.

Confirmam colaborarea inceputa in anul 2011 si derulata si in prezent cu compania Best Trad SRL in domeniul serviciilor de traduceri atat pentru documente comerciale, cat si tehnice . De-a lungul colaborarii noastre, Best Trad a dovedit promptitudine in respectarea obligatiilor contractuale si a livrat servicii de calitate prin traduceri din diferite limbi straine in limba romana si viceversa , raspunzand cu seriozitate si operativitate tuturor solicitarilor noastre.ln consecinta, recomandam compania Best Trad ca fiind un partener de incredere, capabil sa raspunda cu profesionalism cerintelor Dvs.

Holcim

Desi a fost un proiect de traducere mare, specializata si cu termen de predare strans, totul a decurs fara nici o problema. Cu ajutorul Best Trad am obtinut finantarea dorita.

Pro Atrium